Nules aposta pels emprenedors amb el programa, ‘Hervidero de Empresas’

L’Alcalde de Nules, David García, junt amb el regidor de Comerç i Desenvolupament local, César Estanyol, han presentat la primera edició del programa, ‘Hervidero de empresas’, que segons ha explicat l’alcalde, “és un programa ‘innovador’ en tota la província”, que durarà dotze mesos i els projectes es poden presentar fins al vuit de desembre.
Les persones que podran presentar-se, “és qualsevol que vulga muntar un negoci, o fins i tot un autònom, que fa uns anys intentan traure avant una idea, però per les circumstàncies no li va bé, i necessita una redefinició”, ha explicat García.
El programa tindrà diferents fases per als que resulten triats; en primer lloc en la Cambra Agrària, tindran un espai físic, on desenvolupar el seu negoci, és a dir un despatx.
A més, s’assignarà un tutor, que acompanyarà durant tot el procés, i amb el qual elaboraran un pla d’empresa.
Més tard, serà el moment de la part formativa, que impartiran especialistes sobre gestió empresarial, i de les classes de coaching, on es tractarà la part psicològica, quant a actitud.
L’alcalde hi ha puntualitzat, “que també aconseguirem presentar els projectes a fòrums d’inversió privada, perquè puguen aconseguir finançament” “Es farà possible, que diferents institucions bancàries i empreses de renom de la localitat, aporten capital, perquè els seleccionats puguen tenir un fons econòmic per a començar”.

Els projectes que cerquen suplir les necessitats d’empreses locals, tindran un plus, igual que els que presenten innovacions per al sector agrícola.
Per a finalitzar, García, ha remarcat, que “crearem unes empreses i projectes perquè siguen viables”.
César Estanyol, ha volgut deixar clar que, “volem fer un salt molt alt i que de tot açò es puga beneficiar la gent del poble. I esperem que durant aquest any els projectes tinguen envergadura i puguen volar tots sols”.

ValenciàEspañol