Nules demana a la població l’auto confinament voluntari davant l’important increment de contagis

Els casos actius amb PCR positiu arriba als 143 la dada més alta des de l’inici de la pandèmia.

Des de l’Ajuntament de Nules es demana a la població l’auto confinament voluntari i l’eliminació de qualsevol activitat social, en persones no convivents, que no siga imprescindible, davant l’important increment de contagis en la localitat.

De fet, Nules registra les dades més altes de casos actius amb PCR positiu des de l’inici de la pandèmia amb 143 persones, segons les xifres publicades en el dia de hui per la Conselleria de Sanitat.

Davant esta situació s’ha convocat una Junta de Portaveus, de caràcter urgent i extraordinari, en la que s’ha donat suport a esta decisió de demanar a la ciutadania l’auto confinament voluntari i s’ha acordat traslladar al departament de Salut Pública el suport de l’ajuntament en el cas que considere adoptar noves mesures restrictives per a la localitat.

L’Alcalde de Nules, David García, assenyala que “les dades són absolutament demolidores, fins ara no s’havia arribat al centenar però hui hem vist que la situació és preocupant. Per este motiu demanem a la ciutadania màxima responsabilitat i l’auto confinament per a poder frenar esta corba ascendent. De fet, si la conselleria considera prendre alguna mesura addicional, a les que estan en vigor, tindrà en tot moment el suport de l’ajuntament de Nules”.

No obstant això, la institució local ja va decretar el passat dia 8 de gener noves mesures restrictives en la localitat davant l’augment de contagis per la Covid-19 en el municipi, sent la xifra de 70 casos actius en eixa data.

Per tant, es mantenen almenys fins al dia 31 de gener les mesures decretades i segueix tancat al públic el poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives, la pista d’hoquei i l’espai work out. I no s’autoritza la celebració de competicions ni d’entrenaments, donat que les instal·lacions estan tancades.

També està tancat i precintat l’espai d’oci de Quatre Camins, de la mateixa manera que es manté el precinte de tot el mobiliari urbà, fonts públiques i cabines telefòniques per a evitar el seu ús. Així mateix, es manté el tall de subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Per altra banda, també estan tancats al públic els edificis municipals i s’atén a la ciutadania amb cita prèvia; a més estan suspeses totes les activitats i actes programats per l’ajuntament que comporten assistència de públic.CatalanSpanish