La Bebeteca de la Setmana de Llibre de Nules, un gran èxit

La bebeteca celebrada a Nules emmarcada en la programació de la Setmana del Llibre aconsegueix cobrir totes les places. De manera que dimecres 24 i dijous 25 d’abril els més menuts han pogut gaudir d’aquest espai dedicat a la lectura, “la bebeteca és una iniciativa creada per a fomentar la lectura en xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que està tenint molt d’èxit”, apunta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Amb aquestes sessions es pretén despertar l’interés per la lectura des dels primers anys; aportar ferramentes als pares per a estimular l’interés dels xiquets i xiquetes per la lectura; desenvolupar la sensibilitat musical; apropar els diferents ritmes musicals; augmentar la comprensió verbal; alimentar la curiositat i la fantasia; iniciar en el coneixement i reconeixement de símbols bàsics de colors, formes, lletres o sons; associar l’oci a la lectura; crear un espai de socialització entre famílies; reforçar el desenvolupament psicomotor; ensenyament de tècniques de relaxació; o crear un vincle emocional amb la biblioteca.

Des de la regidoria de Biblioteca es destaca que “l’objectiu és estimular aquells punts que es troben en la base d’un bon lector, treballant en el desenvolupament dels més menuts des dels primers anys mitjançant cançons, contes, exercicis de percussió, tècniques de relaxació o musico teràpia. El que volem és apropar la literatura als més menuts i convertir la biblioteca en un espai actiu de foment de la lectura més enllà del servei de préstec i assessorament lector”, comenta Antonio Romero.

ValenciàEspañol