‘Llegim Paisatges’, la campanya de la Conselleria d’Educació s’inclou en la Biblioplatja de Nules

La Biblioplatja de Nules forma part de la campanya, que ha posat en marxa la Conselleria d’Educació, ‘Llegim Paisatges’, per a fomentar la lectura en diferents biblioplatges i punts de lectura de piscines municipals en la temporada estival.

En concret formen part d’esta campanya una trentena de municipis de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba Nules, “per a nosaltres és una satisfacció que la nostra Biblioplatja es trobe inclosa en esta iniciativa que permetrà als nostres usuaris conéixer diferents obres d’autors valencians amb les que a més ampliem l’oferta lectora”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Amb esta campanya la Conselleria d’Educació fomenta la lectura d’autors que descriuen paisatges valencians, per este motiu s’han distribuït, entre les biblioplatges que s’inclouen en esta campanya, llibres amb una antologia de dotze autors valencians actuals, que en les seues obres descriuen o recreen espais del territori valencià.

Entre els autors es troba Vicent Usó, Martí Domínguez, Manuel Vicent, Joan Francesc Mira, Manuel Baixauli, Toni Cucarella, Isabel-Clara Simó, Vicente Molina Foix, Josep Piera, Gaspar Jaén i Urban, Alfons Cervera i Rafael Chirbes.

Així doncs, l’objectiu és convidar a llegir les obres d’estos autors que incideixen sobre el paisatge valencià des de punts de vista realistes o imaginaris i acostar els ciutadans a la literatura d’autors locals.

La Biblioplatja de Nules s’obri els mesos de juliol i agost en horari de dimarts a dissabte de matí d’11.00 a 13.00 hores i vesprada de 18.00 a 20.00 hores, i diumenge de vesprada de 18.00 a 20.00 hores.

CatalanSpanish