Nules celebra un concurs contra l’assetjament escolar per acostar als centres educatius amb esta realitat

L’Ajuntament de Nules vol acostar als escolars del municipi la realitat que envolta l’assetjament escolar, les seues conseqüències i la necessitat d’eradicar-lo de la societat mitjançant el concurs “Nules contra l’assetjament escolar”. Així doncs, cal destacar que a aquesta primera edició s’han presentat un total de dotze treballs, tots ells rebran el seu corresponen premi junt amb el CEIP Cervantes, per ser el centre educatiu més participatiu.

“El que es pretén amb la convocatòria d’aquest concurs és implicar els joves a través de la reflexió i presa de consciència d’aquesta problemàtica visibilitzant l’assetjament escolar amb la realització d’activitats culturals i creatives que a més els porten a fomentar la reflexió social. En definitiva es tracta d’una de les accions que s’inclou en el Programa Agent Tutor de la Policia Local i que compta també amb la implicació dels centres educatius de Nules”, comenta l’alcalde en funcions i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

El concurs presenta diferents modalitats com ara el conte, relat, cançó, videocurtmetratge, dibuix o pintura, ball o coreografia, poesia i còmic. I s’estableixen diferents premis dotats cadascun amb 100 euros, a més el jurat ha establit un premi especial de 500 euros al centre educatiu que ha presentat més treballs.

En definitiva, el concurs va dirigit a l’alumnat de 3 a 18 anys que estiga cursant Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat o Cicles Formatius en algun centre educatiu de Nules.

L’Ajuntament organitzarà un acte amb els escolars de la localitat per a lliurar els premis, a més exposarà als ciutadans el conjunt de treballs premiats.

CatalàEspañol