Nules començarà les obres del Centre Infantil Los Gorriones en gener

Es coordinen els treballs per a fer el trasllat del centre educatiu als barracons instal·lats a les pistes esportives.

El pròxim mes de gener començaran les obres del Pla Edificant del Centre d’Infantil Los Gorriones de Nules. Per este motiu s’ha celebrat una reunió per a coordinar els treballs de trasllat de l’actual edifici als barracons instal·lats a les pistes esportives, en la qual han estat presents responsables de l’Ajuntament, de la Generalitat Valenciana, la direcció del centre educatiu Los Gorriones, a més de la direcció d’obra i de l’empresa contractada per a fer el trasllat.

“La idea és fer el trasllat en el període de vacances escolars perquè quan es reprenguen les classes l’alumnat s’incorpore ja als barracons perquè puguen començar les obres. L’Ajuntament de Nules té la delegació de competències per part de la Conselleria d’Educació per a dur a terme estes actuacions, en concret al centre educatiu Los Gorriones està previst realitzar una reforma integral amb una quantitat de 470.755,67 euros que s’emmarca en el Pla Edificant”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Cal recordar que la primera de les actuacions emmarcada en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, amb el qual es pretén millorar les infraestructures educatives de la localitat, es va posar en marxa el passat mes de juliol al CEIP Lope de Vega, on s’està construint un gimnàs i reformant l’antic habitatge del conserge per a habilitar-lo com a aula polifuncional amb un import de 315.873,05 euros. També s’estan fent obres del Pla Edificant al CEIP Pío XII amb la construcció d’un gimnàs per un import de 982.316,32 euros i al CEIP Jaume I també s’està construint un gimnàs i una escala d’emergència amb un import de 884.576,93 euros.

Sobre això, la regidora d’Educació, Rosa Ventura, assenyala que “totes estes actuacions estaran subvencionades al cent per cent per la conselleria i està previst que s’executen al llarg dels anys 2019 i 2020, per tant gràcies a esta iniciativa es podran millorar les instal·lacions educatives de la nostra població. També s’està treballant en la realització de les actuacions sol·licitades per al CEIP Cervantes. En total, mitjançant el Pla Edificant, la Conselleria d’Educació ja ha adjudicat a l’Ajuntament de Nules 2,6 milions d’euros”.

ValenciàEspañol