Nules estudiarà el confinament de la localitat 48 hores d’assegurar que “era un bulo”

El passat dijous la Generalitat ja va adoptar mesures excepcionals sobre la localitat, cap municipi de la Comunitat Valenciana té confinament perimetral.

L’Ajuntament de Nules estudiarà adoptar noves mesures restrictives en la localitat amb l’objectiu de frenar els contagis per Covid que en les últimes setmanes han augmentat de manera preocupant.

En este sentit, s’ha convocat per a dilluns una Junta de Portaveus extraordinària per a estudiar diferents possibilitats i valorar la situació epidemiològica actual, “la situació de Nules és preocupant, per tant entre tots els grups municipals anem a planificar noves mesures per a limitar principalment les relacions socials no necessàries, donat que tot i que s’ha recomanat a la població estar a casa el màxim temps possible per a evitar la propagació del virus este cap de setmana s’ha detectat prou de moviment social tant dins del municipi com en eixides també a altres poblacions“, explica l’alcalde, David García.

Entre les mesures que es plantejaran en esta reunió es troba la possibilitat de demanar a la Generalitat Valenciana el tancament perimetral de la població i posar-se en contacte amb el departament de Salut Pública de la Plana per a coordinar les diferents mesures que es puguen implementar en els pròxims dies.

Justament el passat divendres el mateix alcalde, feia una crida a les xarxes socials alertant que no se propagaren bulos i que la localitat no estava confinada, una acció que hui acaba de assegurar que se plantejaria a la Junta de Portaveus de demà dilluns.

Cal recordar que Nules compta en l’actualitat amb 49 casos positius actius per prova PCR i que tant des de la Conselleria de Sanitat com des de l’Ajuntament de Nules es van adoptar la setmana passada mesures per a frenar l’evolució del virus en esta localitat.

CatalanSpanish