16.9 C
Valencia

Nules convoca la constitució d’una borsa de treball de Tècnic/a d’UPPCA

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Nules convoca el procés de selecció per a cobrir la plaça de tècnic o tècnica d’Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives (UPCCA) i la constitució de borsa de treball per a la provisió temporal d’aquest lloc. “L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir aquest lloc de treball que en l’actualitat és tan important per a abordar la importància d’accions preventives especifiques abans que es produïsquen els primers consums en menors”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Les persones interessades poden presentar la instància corresponent fins dimarts 23 d’abril en el registre d’entrada. La selecció es farà pel sistema de concurs oposició, amb una primera fase d’oposició amb un exercici de caràcter obligatori i eliminatori que consistirà en la resolució d’un o diversos supòsits pràctics escrits sobre coneixements teòrics sobre els continguts del programa que figura a les bases.

- Advertisement -

I la segona fase serà de concurs i consistirà a baremar els mèrits, en aquesta fase sols participaran els aspirants que hagen superat la fase d’oposició. Les bases es troben en la web municipal i en el departament de Personal de l’Ajuntament de Nules.

La UPCCA pretén conscienciar sobre la problemàtica existent en relació amb el consum d’alcohol i altres substàncies entre menors.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià