5:56 am - Thursday, 28 May 2020

Nules convoca la constitució d’una borsa de treball de psicòleg de L’EEIIA

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el divendres 20 de setembre

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat Matriculació
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

L’Ajuntament de Nules convoca el procés de selecció per a cobrir la plaça de psicòleg de l’equip d’Intervenció en Infància i Adolescència (EEIIA) i la constitució de borsa de treball per a la provisió temporal d’aquest lloc.

“L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir aquest lloc de treball per a atendre les necessitats en el municipi de Nules d’acord amb el finançament a entitats locals, atorgada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Comunitat Valenciana”, comenta la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura. Les persones interessades poden presentar la instància corresponent fins al divendres 20 de setembre en el registre d’entrada.

La borsa de treball també podrà destinar-se a afrontar necessitats temporals i tindrà una vigència màxima de tres anys. La selecció es farà pel sistema de concurs oposició, amb una primera fase d’oposició amb dos exercicis de caràcter obligatori i eliminatori que consistirà en una prova de coneixements teòrics amb un qüestionari; i la resolució de dos supòsits pràctics escrits sobre els continguts del programa que figura a les bases.

I la segona fase serà de concurs i consistirà a baremar els mèrits, en aquesta fase sols participaran els aspirants que hagen superat la fase d’oposició. Les bases es troben en la seu electrònica i pàgina web municipal de l’Ajuntament de Nules.

Així doncs, entre les principals funcions a desenvolupar es troba l’avaluació de les necessitats i carències de les famílies derivades; suport psicològic i intervenció psicosocial dels membres de les famílies derivades; treballar la integració del menor en el seu entorn familiar; valorar i diagnosticar possibles casos d’abusos sexuals en menors; redacció de plans d’intervenció familiar, seguiment i valoració i realització d’informes amb propostes de mesures de protecció; realització de memòries anuals i estadístiques, coordinació amb l’equip base de serveis socials, Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, fiscalia de menors, col·legis, instituts, sanitat o altres departaments relacionats amb l’àrea; entre d’altres.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Mor un treballador en una pedrera d’Agost després d’un accident laboral

Els serveis mèdics només ha pogut confirmar la defunció de l'home de 52 anys.

Dia sense morts per coronavirus a Alacant

Des que va començar el passe a la Fase 1 del procés de desescalada en la Comunitat Valenciana, el passat 11 de maig, les altes s'han incrementat un 29%.

Sanitat dona l’alta a 224 pacients de coronavirus en la Comunitat Valenciana en 24 hores

Les persones que s'han curat de la pandèmia ja sumen un total d'11.402,

Castelló aconsegueix una setmana sense cap mort per covid-19

La província només te ara 15 persones a l'hospital i d'elles 4 estan a l'UCI.

L’Ajuntament de Sagunt i Lafarge donen 7500 quilos al Centre Solidari d’Aliments

Esta iniciativa solidària, que naix per iniciativa dels empleats de la planta de Sagunt i del Comité d'Empresa, s'ha materialitzat este matí amb una visita al Centre i ha comptat amb la participació de l'alcalde de Sagunt

Esta publicació està disponible en : Valencià