Nules convoca la III Edició del Programa Focus d’Empreses

Se seleccionaran 10 projectes amb un gran potencial de creixement a la localitat.

Publicitat

Nules convoca per tercer any consecutiu el Programa Focus d’Empreses, del qual han eixit ja publicades les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per la qual cosa les persones interessades poden presentar propostes fins al pròxim 13 de desembre.

En concret l’objectiu d’aquesta iniciativa és detectar i seleccionar un total de 10 projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats disposaran d’un espai físic on desenvolupar el negoci, un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat, a més de classes d’entrenament i finançament inicial per a posar en marxa l’empresa.

PublicitatRovira  

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, explica que “el jurat avaluarà segons l’originalitat de la idea i la diferenciació, coneixement del mercat i la competència, viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, llocs de treball que crearà o la innovació, a més de la diversificació de l’economia local”.

El Focus d’Empreses està pensat per a persones del municipi de Nules, encara que se’n poden presentar d’altres poblacions però en el cas de ser seleccionats tant la societat com l’activitat hauran de ser domiciliades a Nules.

“Es tracta d’una de les apostes d’emprenedoria més importants de l’Ajuntament de Nules que es va posar en marxa en l’anterior legislatura i que ha tingut una gran acceptació. De fet, moltes de les propostes presentades en les anteriors edicions són en l’actualitat una realitat gràcies al Focus d’Empreses de Nules. Un projecte a més pioner a la província de Castelló”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

PublicitatJuega Limpio Orihuela