Nules prepara la VIII Ruta ‘Nules de tapa en tapa’

Un any més l’Ajuntament de Nules organitza la ruta “Nules de tapa en tapa” que en aquesta huitena edició tindrà lloc els caps de setmana del 10 de maig al 2 de juny, “ens hem reunit amb els establiments hostalers per a començar a organitzar la ruta i hem acordat les dates i altres aspectes relacionats amb l’organització d’aquest esdeveniment amb el qual promocionem la nostra gastronomia i que té molta participació”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Els establiments interessats a participar-hi tenen de termini per a presentar instàncies fins al pròxim 5 d’abril i poden rebre informació a la Tourist Info Nules. Així doncs, com cada any, la Ruta “Nules de tapa en tapa” guardonarà els locals que hagen servit les tres millors tapes que seran votades pels clients.

Rovira  

De fet, entre els requisits acordats en aquesta primera reunió es troba l’horari que cada establiment participant podrà establir sempre que estiga comprés entre les 12.00 a 15.00 hores i les 19.00 a 23.00 hores; a més la tapa oferida haurà de ser sempre la que figure en el formulari d’inscripció; i el preu de la tapa i beguda es manté el mateix de l’edició anterior i serà de tres euros.

Per altra banda, s’està estudiant introduir com a novetat una categoria per a tapes dolces, “enguany hem acordat que s’estudiarà la possibilitat de realitzar una altra categoria de premis sols per a tapes dolces depenent de les que es presenten”, explica la regidora de Turisme.

Al llarg d’aquests dies els clients tindran a la seua disposició passaports en els quals podran segellar les consumicions per a poder optar després als premis que es donarà al públic participant.

PublicitatJuega Limpio Orihuela