Nules comptarà amb un Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents

465

La població de Nules comptarà amb un Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents, per la qual cosa han començat les obres d’adequació de l’edifici Unitat Respira’ amb una inversió municipal de 60.000 euros.

Davant açò, el regidor de Gent Major, Antonio Romero, explica que “hem començat les obres quan hem tingut l’informe favorable de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives després de presentar la documentació relacionada amb aquest projecte”.

Les actuacions que s’estan duent a terme per una empresa local consisteixen en la realització d’una sala de cures; un menjador; tres banys adaptats, un d’ells geriàtric; i un despatx polivalent; a més s’adequaran les portes a la normativa vigent de 85 cm donat que abans eren de 77 cm i s’instal·larà un sistema contra incendis amb un equip semblant al que hi ha als hospitals. Les obres tenen un termini aproximant de dos mesos.

El Centre de Dia Municipal disposarà de 30 places per a persones majors dependents de Nules, “en aquests moments estem ja treballant en la documentació i en el projecte terapèutic, que cal presentar a la conselleria perquè el Centre de Dia Municipal puga funcionar com més prompte millor després de la finalització de les obres d’adequació. De manera que els veïns i les veïnes de Nules tindran al seu abast un nou servei”, matisa el regidor de Gent Major, Antonio Romero.