Nules serà de nou referent del sector educatiu de la Comunitat Valenciana

Publicitat

Per quart any consecutiu Nules serà punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana en albergar els dies 24 i 25 de gener les IV Jornades Educatives per a Famílies i Docents, una iniciativa que organitza el Seminari de Docents i Famílies de Nules amb col·laboració de l’Ajuntament de Nules amb la qual es pretén crear un fòrum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educació i en el qual participen tots els sectors, des dels professionals de l’ensenyament i famílies fins a les persones no docents que treballen en centres educatius.

Així doncs, s’ha obert el termini d’inscripció fins al 19 de gener tant per a les persones docents com per a les no docents interessades a participar-hi, “aquestes jornades s’han convertit en tot un referent dins del sector educatiu de la nostra comunitat, de fet en l’edició anterior més de 100 persones no van poder inscriure-s’hi perquè les places són limitades. Des de l’Ajuntament continuem donant suport a aquesta mena d’iniciatives que sumen esforços i propicien que ponents experts en diverses matèries vinguen a la nostra població. Aquestes jornades a més signifiquen un treball cooperatiu de tots els centres docents locals i de totes les AMPA, i un espai conjunt per a compartir i reflexionar sobre les nostres pràctiques educatives i sobre la societat que estem construint per als nostres infants i joves”, comenta la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

PublicitatRovira  

Estes jornades tindran diverses ponències i experiències sobre diferents temàtiques com ara les anomenades “Emergencia climática ¿cómo salimos de esta?; “Què fem amb la roba?”; “Camino escolar. Más allá de la movilidad”; “Reconstruir l’espai del pati des de la coeducació i la inclusió”; “Sensibilització i empoderament de la comunitat educativa com a base de la inclusió”; “Espai verd viu: una transformació física i social”; ”Lo afectivo es efectivo”; Atrévete “Somos una escuela abierta, participativa y solidaria”; o “Qué acciones nos permiten influir en nuestros hijos y alumnos”. A més, també es presentarà el “Projecte de reciclatge creatiu”, “La cassola de Marta” o el “Programa RETO”, entre d’altres.

Entre les persones que participen en aquestes jornades estan: Serafín Huertas Alcalá, tècnic del centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana; Marta Román Rivas; Eva Solaz Solaz; Pilar Ferrer Rallo, Vanesa Cuesta Picazo i Rosa Maria Bel Bel, representants de Recreacas; Manuel Andrades Cordero; Javier Oliver Gavaldá, autor del llibre “En búsqueda del éxito educativo”; a més de representants del CEIP Blasco de Alagón de Vilafranca, l’IES Gilabert de Centelles de Nules; l’IES Bovalar de Castelló, o el CEIP Rosa Serrano de València.

PublicitatJuega Limpio Orihuela