domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nules obrirà les escoles els caps de setmana perquè els més menuts tinguen un espai per a les seues activitats

Els xiquets i les xiquetes de Nules tindran a partir del pròxim dissabte espais nous on practicar l’esport o realitzar qualsevol activitat d’oci al llarg del cap de setmana, en concret disposaran dels patis del CEIP Cervantes, CEIP Pío XII i CEIP Lope de Vega.

De fet, aquesta iniciativa es posa en marxa en aquests centres educatius per a donar servei a les diferents zones de la localitat i que tots els xiquets i xiquetes se’n puguen beneficiar, “Nules no disposa d’instal·lacions esportives o zones adequades a l’aire lliure suficients perquè els nostres xiquets puguen jugar els caps de setmana, la qual cosa fa que hi haja xiquets que entren als col·legis fora de l’horari escolar amb tots els perills que això comporta. De manera que hem acordat obrir tres escoles tots els caps de setmana de l’any, a més amb aquesta actuació donem resposta a una de les propostes del programa de l’equip de govern actual”, explica la regidora de Joventut i Infància, Rosa Ventura.

Els patis d’aquestes escoles s’obriran, per primera vegada, el dissabte 24 i el diumenge 25 de març i es continuaran obrint tots els caps de setmana de l’any en horari de 9.00 a 20.00 hores. No obstant això, l’Ajuntament de Nules i els directors d’aquests centres educatius han acordat fer una primera valoració al mes de juny per a veure l’acceptació d’aquesta mesura.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules contractarà dues persones de la localitat amb discapacitat perquè realitzen les tasques de vigilància i manteniment d’aquestes escoles durant els caps de setmana que estiguen obertes, “per a dur a terme aquesta contractació ens hem posat en contacte amb el GrupoSifu i el que volem és afavorir l’ocupació d’aquest sector de la població”, matisa Rosa Ventura.

Últimas noticias

Contenido relacionado