Importants professionals de les lletres, com la periodista i escriptora Marta Robles, participen en ‘Leo Nules’

Al llarg d’aquest cap de setmana s’està celebrant Leo Nules un nou festival literari amb el qual es pretén promocionar i fomentar la lectura, precisament ahir ha tingut lloc un dels actes principals que ha comptat amb la participació de la periodista i escriptora Marta Robles, l’escriptor Pablo Sebastià, i el periodista, José Luis Valencia. Tots ells han format part de la tertúlia sobre realitat i ficció que ha estat moderada per Mónica Mira, periodista i escriptora i a més presidenta de l’Associació Cosas & Musas que juntament amb la regidoria de Biblioteca organitza aquest festival literari.

La jornada d’ahir ha comptat també amb una trobada d’alumnes mediadors dels instituts de Nules, Benicàssim, la Vall d’Uixó, i Vila-real en la que s’ha presentat el llibre Dame un like de María Pareja; i amb un taller d’escriptura impartit per Rosario Raro.

“Amb aquesta iniciativa volem que Nules siga referent del món de les lletres i de fet ‘Leo Nules’ presenta moltes activitats relacionades en la promoció de la lectura que ha comptat amb la participació de reconeguts autors del món de les lletres com el dibuixant Fran Ferriz; els periodistes Marta Robles i José Luis Valencia; els escriptors Pablo Sebastià i Miguel Alayrach; a més de Rosario Raro i María Pareja”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

El festival literari ‘Leo Nules’ tanca hui amb tallers infantils, contacontes amb l’escriptor infantil Miguel Alayrach, i la visita dels Tarkin Boys amb els personatges de Star Wars.

‘Leo Nules’ es va inaugurar el passat divendres i durant tots aquests dies s’han realitzat activitats i actes per a diferents públics amb la intenció de promocionar i fomentar la lectura i els llibres.

CatalàEspañol