Nules reprén l’Espai Verd Viu per a promoure l’urbanisme participatiu i el respecte al medi ambient

L’Espai Verd Viu s’obri divendres de 16.30 a 18.30 hores i dissabte d’11.00 a 13.30 hores, i les activitats i els tallers són impartits per Clap Educació Activa

Nules reprén les activitats en l’Espai Verd Viu amb les quals es pretén promoure l’urbanisme participatiu i el respecte al medi ambient amb diferents tallers gratuïts que començaran el pròxim dissabte 20 d’octubre.

L’Espai Verd Viu és una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, que es va posar en marxa per primera vegada l’any passat, dirigida a tots els sectors de la població mitjançant la qual es vol crear un hort ecològic, de manera que els caps de setmana es realitzen diferents activitats gratuïtes per a donar-lo a conéixer.

“Aquesta iniciativa naix després de la detecció per part la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la necessitat de fer una tasca d’educació mediambiental en la població, i té activitats que involucren els més menuts i també els majors del municipi per a conscienciar-los de tot allò que es pot fer per a tindre un espai més sostenible, per això treballem en un solar municipal en desús que estem transformant per a fer-lo útil”, comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

La programació prevista per a aquest trimestre en l’ Espai Verd Viu inclou el “Taller creació taula cultiu elevat”, es tracta d’una activitat que tindrà lloc el dissabte 20 d’octubre; una altra de les activitats programades per al dissabte 17 de novembre s’anomena ”Creació compostadora, i l’1 de desembre tindrà lloc el “Taller d’espiral d’aromàtiques”.

L’Espai Verd Viu s’obri divendres de 16.30 a 18.30 hores i dissabte d’11.00 a 13.30 hores, i les activitats i els tallers són impartits per Clap Educació Activa.

Així amb els primers tallers que van tindre lloc en l’anterior programació es va iniciar la transformació del solar a la qual ara es vol donar continuïtat.

CatalanSpanish