Espais infantils lliures de fum per a gaudir amb els menuts a Nules

L’Ajuntament de Nules ha senyalitzat els seus parcs com a Espais Infantils Lliures de Fum, una actuació amb la qual es vol recordar a la ciutadania que per llei s’ha de respectar aquestes zones. De manera que el que s’ha fet és instal·lar uns cartells amb els quals es vol donar visibilitat a aquesta iniciativa que està regularitzada per la llei 28/2005 de data 26 de desembre que contempla mesures sanitàries davant el tabaquisme.

“Volem que els xiquets i xiquetes del nostre municipi gaudisquen dels parcs i jardins amb zones de joc i oci amb les millors condicions, de fet aquesta iniciativa respon a una demanda feta per l’Associació Abraça’m, Lactància i Criança de la nostra localitat, un col·lectiu preocupat pel benestar dels més menuts”, comenta el regidor de Parcs i Jardins, Adrián Sorribes.

En concret Nules compta amb aquests Espais Infantils Lliures de Fum en els parcs del carrer Rafael Lucas Carpa, parc Paco Colau, del carrer Marqués de Santa Cruz, de la plaça de la Puerta de Sol, del carrer Tales, al Parc Cromàtic, de la plaça de la Mare de Déu dels Dolors, i al Jardí Botànic, a més de la zona de jocs de l’Estany en la platja.

En breu s’instal·larà també aquests cartells en els col·legis del municipi a petició tant d’aquesta associació local com del Consell Ambiental del CEIP Lope de Vega, format per l’alumnat, famílies i mestres d’aquest centre educatiu des del qual es fan diferents propostes per millorar en temes mediambientals tant l’escola com la resta de la població.CatalanSpanish