Alumnat de Nules aconsegueix el certificat de professionalitat del Taller d’Ocupació de Fructicultura

L’alumnat del Taller d’Ocupació de Nules III de l’especialitat de Fructicultura ha aconseguit el certificat de professionalitat després de finalitzar el curs amb èxit. Així doncs, hui ha tingut lloc l’acte de cloenda en el qual s’ha lliurat a cadascun dels alumnes el corresponent diploma acreditatiu.

La jornada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; el director territorial d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de Castelló, José Vicente Andrés Peñarroja; la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura; el primer tinent d’alcalde, Adrián Sorribes; i del director del Taller d’Ocupació Nules III, José Ricardo Fortea, entre d’altres.

En concret l’objecte d’aquest Taller d’Ocupació de Nules III ha sigut la realització d’una ruta turística del cultiu de la Clemenules i l’alumnat ha compaginat la formació teòrica amb la pràctica, incloses en el Pla Formatiu corresponent a aquest projecte promogut per l’Ajuntament de Nules i subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), la duració d’aquest taller ha sigut d’un any i els seus 10 participants han aconseguit un certificat de professionalitat en Fructicultura aplicat a la citricultura homologat per la Conselleria d’Agricultura, “aquest certificat els permetrà tindre més oportunitats a l’hora de buscar un treball qualificat”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

L’import total d’aquest taller ha sigut de 379.667,84 euros dels quals 329.667,84 euros han sigut subvencionats per la Generalitat Valenciana mitjançant LABORA.

Cal destacar que en aquest any 2018 el Consell ha destinat quasi 700.000 euros en projectes de formació i ocupació per a persones desocupades del municipi de Nules.

CatalàEspañol