Los Gorriones de Nules reprén les classes als barracons

La pròxima setmana començaran les obres del Pla Edificant d’este centre d’infantil.

L’alumnat del centre d’infantil Los Gorriones ha représ hui les classes als barracons instal·lats a les pistes esportives on estaran fins que finalitzen les obres que es portaran a terme en l’actual edifici.

Les actuacions emmarcades en el Pla Edificant està previst que comencen la pròxima setmana, en concret el dilluns 13 de gener, “de manera que complim el compromís adquirit amb la comunitat educativa d’aquest centre educatiu, ja que s’ha fet un gran esforç perquè el trasllat es faça en el període de vacances escolars, perquè l’alumnat s’incorpore a les classes als barracons per tal que en aquest mes de gener puguen començar les obres”, explica el regidor d’Obres i Serveis i alcalde de Nules, David García.

L’Ajuntament de Nules té la delegació de competències per part de la Conselleria d’Educació per a dur a terme aquestes actuacions, de fet al centre educatiu Los Gorriones està previst realitzar una reforma integral amb una quantitat de 470.755,67 euros.

En total, mitjançant el Pla Edificant, la Conselleria d’Educació ja ha adjudicat a l’Ajuntament de Nules 2,6 milions d’euros. Cal recordar que la primera de les actuacions emmarcada en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, amb el qual es pretén millorar les infraestructures educatives de la localitat, es va posar en marxa el passat mes de juliol al CEIP Lope de Vega, on s’està construint un gimnàs i reformant l’antic habitatge del conserge per a habilitar-lo com a aula polifuncional amb un import de 315.873,05 euros.

També s’estan fent obres del Pla Edificant al CEIP Pío XII amb la construcció d’un gimnàs per un import de 982.316,32 euros i al CEIP Jaume I també s’està construint un gimnàs i una escala d’emergència amb un import de 884.576,93 euros. A més s’està treballant en la realització de les actuacions sol·licitades per al CEIP Cervantes.

CatalanSpanish