Nules ha aprovat l’adjudicació per la construcció d’un aparcament de camions

L’Ajuntament de Nules ha aprovat en el ple, l’adjudicació del contracte per a la construcció i gestió d’un aparcament de camions a l’empresa Campa Tudesvan SL en presentar la proposta econòmica més avantatjosa en la qual el cost per al consistori i per als veïns serà de zero euros, ja que l’empresa adjudicatària es farà càrrec de la totalitat del cost a canvi de gestionar la inversió per un període de 35 anys i abonant un cànon a l’ajuntament.

El pàrquing es construirà al polígon industrial La Mina i serà d’accés 24 hores i zona de videovigilància, a més tindrà serveis de vestuari, gasolinera, rentadora i taller.

Una vegada aprovada l’adjudicació pel plenari en els pròxims dies se signarà el contracte perquè l’empresa puga iniciar tots els tràmits pertinents per a poder començar les obres, davant açò l’alcalde de Nules, David García, comenta que “després d’estar mesos treballant en aquesta iniciativa podem donar resposta a una reivindicació de molts anys dels transportistes locals i dels veïns que patien les molèsties ocasionades pels camions que aparquen al nucli urbà. La bona gestió de l’equip de govern ens porta a estar un poc més a prop que aquesta actuació siga una realitat que a més no costarà diners als veïns i veïnes de Nules”.

En la sessió plenària també s’ha aprovat la bonificació del 95% de l’IBI als habitatges socials de titularitat de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu que la institució autonòmica destine fons per a reparar habitatges i construir de noves que es puguen ficar a disposició de famílies que amb necessitat.

Per altra banda, s’ha aprovat la cessió de la condició d’agent urbanitzador de dos PAIs que es trobaven paralitzats. Es tracta del PAI Serratelles Platja i el PAI Ciudad Jardín, els dos ubicats a la platja, “amb aquesta aprovació el que volem és reprendre aquests projectes d’urbanització tan necessaris per a la millora dels serveis en la platja de Nules”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

ValenciàEspañol