jueves, 30 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Nules comença els treballs de condicionament del camí de l’Horta Nova

L’Ajuntament de Nules ha començat els treballs de condicionament del camí de l’Horta Nova per a evitar el risc de solsides i incidents en tractar-se d’un camí rural prou transitat. La inversió municipal per a dur a terme aquesta actuació és de 8.000 euros.

Sobre açò, el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes, explica que “en aquest camí hi ha un talús que hem de consolidar per a evitar solsides, l’estat en el qual es trobava aquest camí ens l’ha fet arribar els veïns que discorren per aquesta zona, de seguida ens vàrem posar en contacte amb la Conselleria de Medi Ambient a la qual vàrem traslladar les deficiències, així una vegada ens ha remés els informes favorables hem començat aquestes actuacions”.

En concret el tram on s’estan fent les obres se situa al camí de l’Horta Nova creuant el camí del Cabeçol. Les actuacions que s’estan realitzant per a evitar el risc de solsides preveuen la canalització de l’aigua de la séquia mitjançant la construcció de murs laterals, donant continuïtat als existents. També s’omplirà el buit que quedarà entre el mur lateral i el talús existent en l’actualitat, “d’aquesta manera reforçarem la paret de la séquia del camí”, matisa Sorribes.

Últimas noticias

Contenido relacionado