30.9 C
Valencia

Nules i FACSA renoven la xarxa d’aigua potable del carrer del Camí Nou

L’actuació s’emmarca en el Pla de Millora d’Infraestructures Hidràuliques.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Nules i FACSA, l’empresa encarregada del servei de proveïment a la localitat, han finalitzat els treballs per a renovar la xarxa de distribució d’aigua potable del carrer del Camí Nou, situat al polígon agrícola del municipi.

Els treballs, que formen part del Pla de Millora d’Infraestructures Hidràuliques, han consistit en la renovació de 170 metres de nova canonada de polietilé i 110 mm de diàmetre, que han permés substituir les antigues conduccions de fibrociment i 70 mm de diàmetre. A més, s’hi han instal·lat tres vàlvules i dues boques de reg noves i s’han reformat totes les connexions de servei.

Estes actuacions completen les que s’han dut a terme al carrer contigu, Senda Olivereta, on també s’han renovat 310 metres de canonada. Unes obres que han permés a més instal·lar noves canalitzacions de polietilé de 110 mm de diàmetre i substituir l’antiga conducció de fibrociment de 70 mm de diàmetre. A més, durant aquesta actuació també es van instal·lar tres vàlvules i dues boques de reg i es van renovar catorze connexions de servei.

Des de l’Ajuntament de Nules es destaca la importància d’aquestes actuacions “amb les quals s’ha renovat un tram important de la xarxa de distribució d’aigua potable i amb les quals es pretén millorar el servei. De fet, aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Millora d’Infraestructures Hidràuliques amb el qual es vol garantir i millorar la qualitat del servei de proveïment d’aigua en la nostra població”, assenyala l’alcalde de Nules, David García.

Per la seua banda, des de FACSA han explicat que aquests treballs “han permés consolidar el mallat de la xarxa, la qual cosa contribuirà a millorar la qualitat de l’aigua, a més d’aconseguir una distribució més eficient de les pressions de subministrament, en connectar els extrems de la xarxa i eliminar la caiguda provocada pels ramals dels terminals de les antigues xarxes de distribució”.

D’esta manera, tant l’Ajuntament de Nules com FACSA ratifiquen la seua aposta amb la qualitat en la prestació del servei i la millora en l’accés als recursos hídrics.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,692FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià