El Consell Municipal per a la Igualtat de Nules treballa en la Setmana Contra la Violència de Gènere

El Consell Municipal per a la Igualtat en l’Educació de Nules ha celebrat la primera reunió del present curs acadèmic 2018/2019 per a tractar, entre d’altres, les activitats que es portaran a terme per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el 25 de novembre.

El regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero, comenta que “a Nules fem accions reivindicatives i de conscienciació al llarg de tot l’any però esta setmana tenim una completa programació en la qual volem dir prou al terrorisme masclista, per la qual cosa volem implicar tant l’alumnat dels col·legis com de l’institut, ja que és important educar amb tolerància des dels centres educatius”.

Així, s’ha previst que les activitats emmarcades en esta Setmana contra la Violència de Gènere, tinguen lloc els dies del 19 al 25 de novembre.

Per altra banda, els membres del Consell han fet un seguiment de la implantació del Pla d’Igualtat en l’Educació, ja que esta ha sigut la primera reunió que se celebra després de l’aprovació d’este pla en el Ple del passat mes de juliol.

El Pla d’Igualtat en l’Educació pretén ser un manual perquè cada centre educatiu puga elaborar les mesures necessàries per a implantar al seu propi centre per a afavorir la igualtat entre dones i homes, i està enfocat a tota la comunitat educativa.

Cal recordar a més que el Consell Municipal per a la Igualtat en l’Educació es va constituir l’any 2016 i està format pel regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero; representant del servei d’Infodona i representants de cadascun dels centres educatius de la localitat. Entre les funcions principals del Consell es troba dissenyar, dinamitzar, coordinar i avaluar els projectes d’igualtat dels serveis municipals.

CatalàEspañol