L’Ajuntament de Nules investiga a l’autor dels incendis provocats en parcel·les

Des de juny s'estan produint de dos a tres incendis en parcel·les abandonades i en camins perduts de Nules.

446

El primer tinent d’Alcalde de Nules, Adrián Sorribes, ens ha informat que des de juny s’estan produint de dos a tres incendis en parcel·les abandonades i en camins perduts de Nules. Tots aquests fets sempre ocorren en el terme que hi ha entre la Vall d’Uixó-Nules-Betxí, “se sospita que són sempre realitzats per la mateixa persona”, hi ha aclarit Sorribes.

A més, “des que va començar la temporada de taronja, aquests successos estan sent més habituals i amb el mateix modus operandi, cremen calaixos al costat d’on estan agafant taronja. Tres dels incendis han tingut lloc en parcel·les del mateix amo”, explica el tinent d’Alcalde.

Des del consistori s’està investigant, “si són els mateixos que han realitzat els anteriors vandalismes, si l’autor pot actuar per rancor a l’amo de l’empresa o si és aquest últim l’autor dels delictes”, afegeix Sorribes.
Així mateix, també es pensa que “poden haver-hi dues persones diferents, d’una banda la que pren foc a les parcel·les desateses i per una altra, la que ho fa en els horts on s’agafa taronja”.

Sorribes ha volgut donar les gràcies “als bombers, la Guàrdia Civil i la Unitat Rural de la Policia Local de Nules per la seua actuació enfront d’aquesta problemàtica”.