24.3 C
Valencia

Els llauradors comptaran amb servei d’assessorament a Nules

- Publicitat -AVL

Els llauradors podran continuar realitzant tràmits i rebent assessorament a la localitat de Nules gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament, FEPAC-ASAJA i l’Associació de Llauradors de Nules. Així doncs, amb aquesta iniciativa es vol donar part del servei que prestava l’oficina de l’OCAPA que es va tancar fa uns mesos, “davant el tancament d’aquesta oficina tan important per als nostres llauradors i mentre la Conselleria d’Agricultura ens pose els mitjans que vàrem sol·licitar al seu dia s’ha acordat prestar alguns dels serveis principals per part de tècnics de FEPAC-ASAJA perquè els llauradors no hagen de desplaçar-se a altres poblacions”, explica el regidor d’Agricultura, César Estañol.

De manera que entre les gestions que es podran continuar fent a Nules es troba la sol·licitud de la PAC o Sol·licitud Única 2019 o la tramitació del Registre General de la Producció Agrícola (REGEPA). Aquest servei es prestarà divendres al matí al Departament d’Agricultura ubicat a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària i les persones interessades hi hauran de sol·licitar cita prèvia bé a aquest departament o a l’Associació de Llauradors de Nules amb la qual es pot contactar dilluns i dimecres de vesprada a la seua seu que es troba també a la segona planta d’aquest immoble.

Per tant, FEPAC-ASAJA es compromet a assessorar, gestionar i tramitar la PAC i la REGEPA durant la campanya de Sol·licitud Única 2019 i a fer tots els tràmits administratius necessaris perquè el beneficiari de la subvenció aconseguisca el seu cobrament.

Cal destacar que aquest conveni també està motivat per l’interés de l’Ajuntament de Nules a dur a terme al llarg d’aquest any 2019 una sèrie d’accions enfocades a la informació i desenvolupament del sector agrari a la localitat com ara la celebració de jornades i cursos enfocats principalment als joves, o oferir als seus veïns un servei complet d’assessorament en matèria agrícola i ramadera, i la tramitació de subvencions per als agricultors de Nules.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,700FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià