Nules destinarà 147.428 euros del Pla de Cooperació Municipal a la remodelació de l’interior del recinte de Mascarell

725
La marxa, que s'ha desenvolupat en un to festiu precedida d'una agrupació de 'tabal i dolçaina' que ha interpretat en nombroses ocasions La Internacional, s'ha desenvolupat sense incidents i ha conclòs en la plaça Amèrica, on s'ha llegit un manifest.

L’Ajuntament de Nules destinarà els diners del Pla de Cooperació Municipal a la remodelació de l’interior del recinte de Mascarell. De fet, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat el decret en el qual s’atorga a Nules un import de 147.428 euros corresponent al Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2018.

“Per segon any consecutiu Nules es troba entre les poblacions beneficiàries del Fons de Cooperació Municipal del Consell amb un import un poc superior a l’any anterior, i també en aquesta ocasió destinarem els diners al capítol d’inversions”, apunta l’alcalde de Nules i regidor d’Hisenda, David García.

En concret, l’import atorgat es destinarà en la seua totalitat a convertir en zona de vianants el recinte de Mascarell, amb aquesta actuació es pretén fer accessible el recinte interior emmurallat, eliminant les voreres per a vianants el nucli urbà, “es tracta d’una iniciativa que forma part del programa de l’actual equip de govern, i una de les principals actuacions que portarem a terme en el present exercici 2018 en la qual volem millorar aquest recinte sense oblidar-nos que és un BIC”, matisa David García.

Cal recordar que Mascarell va ser declarat Bé d’Interés Cultural (BIC) en l’any 1996 i és l’únic recinte emmurallat en la seua totalitat de la Comunitat Valenciana.