Nules millora l’accessibilitat dels usuaris de la Unitat de Respir Familiar

Es traslladen a la planta baixa de l’edifici de Serveis Socials on s’han condicionat dues aules.

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris de la Unitat de Respir Familiar s’ha traslladat este servei municipal a la primera planta de l’edifici que alberga les dependències de Serveis Socials. Per este motiu s’ha condicionat dues aules perquè les persones beneficiàries puguen dur a terme les diferents activitats per a potenciar la seua autonomia i qualitat de vida.

“Des que es va posar en marxa este servei l’any 2014 la Unitat es trobava ubicada en la primera planta d’este edifici, de manera que amb este canvi es vol millorar l’accessibilitat dels usuaris traslladant este servei a la planta baixa”, comenta la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura.

La Unitat de Respir Familiar és un servei destinat principalment a familiars i cuidadors de Nules que tinguen a càrrec seu una persona major amb problemes de discapacitat física o en fase de deteriorament cognitiu. En l’actualitat compta amb 11 persones usuàries i el servei es presta de dilluns a divendres en horari de 10 a 13 hores. És de titularitat municipal i està subvencionat per la Diputació Provincial de Castelló.

CatalanSpanish