Nules comptarà amb una nova edició del Taller d’Elaboració d’Articles de Pell i Tèxtil

Davant la gran acceptació del Taller d’Elaboració d’Articles de Pell i Tèxtil que finalitzarà en breu, l’Ajuntament de Nules ha decidit repetir aquest curs amb el qual es vol recuperar oficis tradicionals. En concret s’han beneficiat d’aquesta iniciativa un total de 10 persones que amb aquest curs, que té una duració de 390 hores, obtindran una titulació oficial que els permetrà treballar en alguna empresa especialitzada.

Aquesta actuació està lligada al Projecte Natiu creat per a l’emprenedoria i el desenvolupament local, “la idea és començar el taller nou a principi d’any i donar una oportunitat nova a les persones aturades del poble interessades a aprendre un ofici que els permeta treballar en alguna empresa de la localitat”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

En concret, es tracta de cursos amb certificació de professionalitat sobre elaboració d’articles en pell i tèxtil que tenen pràctiques no laborals en l’empresa local LaPlana Granados Monlleó. Precisament, l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han visitat les instal·lacions per a conéixer l’alumnat que està realitzant el primer taller d’aquestes característiques, “hi ha poques persones especialitzades en aquests tipus de tasques, per aquest motiu hem decidit continuar treballant en aquesta iniciativa de manera que ens posarem en contacte amb altres empreses del municipi que tenen llocs de treball que comporten una formació especialitzada”, apunta l’alcalde de Nules, David García.

CatalàEspañol