Nules començarà les obres de remodelació del Poliesportiu Municipal en març

l’Ajuntament de Nules finança aquestes obres amb un import de 229.574,31 euros.

461

Les obres de remodelació del Poliesportiu Municipal començaran en març, segons s’ha acordat en la reunió que han mantingut l’alcalde de Nules, David García; el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes; i la regidora d’Esports, Mª Jesús Gabaldón amb representants de l’empresa adjudicatària, Telecso S.L.

“Volem evitar molèsties als clubs i hem decidit que les obres comencen al mes de març perquè afecten el menys possible als campionats, que tenen lloc al poliesportiu municipal per la qual cosa el termini d’execució previst és de dos mesos”, comenta la regidora d’Esports, Mª Jesús Gabaldón.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules finança aquestes obres amb un import de 229.574,31 euros. A més, entre les millores que ha presentat l’empresa adjudicatària al projecte inicial es troba la instal·lació d’un ascensor i pintar la façana. Davant açò, la regidora d’Esports destaca que “el projecte està centrat en l’accessibilitat de les instal·lacions principalment, ja que en l’actualitat presenten moltes deficiències”.

De fet, es modificaran els accessos de l’entrada principal; s’obriran finestres que donaran a la zona de joc; també es faran vàters nous; a més hi ha uns lavabos, que en l’actualitat estan en desús per la seua grandària i es convertiran en magatzem per al material esportiu.

A més en la zona principal de les grades es modificarà l’accés, s’eliminaran les dues primeres files i es farà accessible, “aquesta actuació ens permetrà ampliar la zona de joc perquè entre dins la normativa i poder albergar partits oficials”, matisa Gabaldón. També s’instal·laran dos ascensors; es canviarà la lona actual i el paviment, i es posaran mesures de protecció antiincendis en tot l’edifici; entre d’altres.