L’Ajuntament de Nules comença els treballs per a renovar un tram de xarxa d’aigua potable

L’Ajuntament de Nules i FACSA han començat els treballs per a renovar un tram de la xarxa d’aigua potable corresponent a l’anell principal de distribució, en concret les obres preveuen la renovació de 750 metres d’aquesta conducció i 70 metres més de canonades de dimensions inferiors que les anteriors, que tenen un diàmetre de 315 mm. Aquestes actuacions s’estan portant a terme a l’avinguda Diagonal, al carrer de Sant Bartomeu i al carrer de Sant Xotxim, principalment.

Un dels motius principals pels quals s’estan fent aquestes obres és perquè el sistema actual presentava nombrosos problemes per a suportar una pressió de subministrament adequada, a causa de l’antiguitat de les conduccions. De manera que amb la substitució de gran part de l’anell central de distribució s’augmentarà la pressió del subministrament que repercutirà en una millora notable en la xarxa de distribució de l’aigua potable de la localitat.

“Es tracta d’una actuació molt important per al conjunt de la nostra població, ja que el sistema actual registrava molts problemes pels anys que tenen les actuals conduccions, amb aquestes obres volem millorar els canals de distribució per a poder augmentar la pressió del subministrament d’aigua potable. En definitiva, el que farem és millorar la qualitat del servei de l’aigua potable del municipi”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

ValenciàEspañol