Nules presenta el seu segon mata-segells turístic dedicat a Mascarell

És la primera població de la província en tindre diferents mata-segells turístics.

Nules compta amb dos mata-segells turístics que situen a esta localitat de la comarca de la Plana Baixa en la primera de la província de Castelló en tindre diferents mata-segells propis per a promocionar el seu patrimoni.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules i el Grup Filatèlic i de Col·leccionisme Noulas han presentat hui el mata-segells “Conjunt emmurallat de Mascarell” en el que es representa una de les entrades a esta població totalment emmurallada, única amb estes característiques a la Comunitat Valenciana.

En l’acte han estat presents l’alcalde de Nules, David García i el president del Club Filatèlic i de Col·leccionisme NoulasRicardo Yáñez, juntament amb l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez; el regidor de Mascarell, Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre; la presidenta de la Caixa Rural Sant Josep, Marisol Ballester, i el director d’aquesta entitat local, José Francisco Estañol.

A més del mata-segells, Mascarell també compta per primera vegada amb una col·lecció de segells, postals i sobres amb diferents imatges del municipi.

Des de les regidories de Patrimoni i Turisme es destaca la importància d’aquesta iniciativa amb la qual es pretén, entre altres, valorar el patrimoni local,”l’objectiu és promocionar turísticament tant Nules com Mascarell fent valdre la riquesa cultural i patrimonial, matisa el regidor, Guillermo Latorre.

Cal assenyalar que el primer mata-segells turístic, amb la imatge del Museu de Medallística Enrique Giner, es va presentar al mes d’octubre de l’any 2015.

“Des del primer moment l’Ajuntament ha donat suport a aquest projecte que és una realitat gràcies a l’esforç i treball desinteressat del Grup Filatèlic i de Col·leccionisme Noulas. De fet Nules és pioner a la província en donar a conéixer el seu patrimoni mitjançant aquests tipus de mata-segells turístics, també comptem amb altres relacionats amb la nostra cultura i tradicions com la clemenules. Precisament el passat mes de setembre, coincidint amb la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, es van presentar alguns segells commemoratius amb la imatge de l’escultura del Llaurador de Nules o l’ermita de Sant Xotxim”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

ValenciàEspañol