Nules proclama a Jéssica Gozalbo nova Reina de la Vila 2019

Les dames de la Cort d’Honor que l'acompanyaran seran Cristina Cuesta Valero, dama del barri de Sant Xotxim i Zaila Ferrer Moldenhawer, dama del futbol

Nules ha celebrat este divendres l’acte de proclamació de la nova Reina de la Vila 2019, Jéssica Gozalbo Romero, i de les dames de la Cort d’Honor, Cristina Cuesta Valero, dama del barri de Sant Xotxim; i Zaila Ferrer Moldenhawer, dama del futbol. Encara que l’acte oficial de presentació serà el 27 de juliol al Teatre Alcázar.

Aquest acte ha servit, a més, d’acomiadament de la Reina de la Vila 2018, Eva Grande Poveda i les damas de la Cort d’Honor, Jéssica Gozalbo Romero, Musa de la Música 2018; Noemí Roig Castillo, dama de Mascarell; Cristina Cuesta Valero, dama del barri de Sant Xotxim; i Patricia Bellés Esteban, dama del barri de Sant Joan.

Les representants del municipi de l’any 2019 i del 2018 han estat acompanyades per l’alcalde de Nules, David García; el regidor de Festes, Gabriel Torres; la regidora de festes de l’anterior Corporació Municipal, Patricia Cascales; membres de la corporació municipal; representants d’associacions locals; familiars i veïns de la localitat.

ValenciàEspañol