Nules remodelarà el Centre de Salut amb una inversió del Consell de 350.000 euros

El director territorial de Sanitat explica les inversions previstes per a la localitat.

L’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Sanitat, Susana Tusón, s’han reunit recentment amb el director territorial de Sanitat de Castelló, Edelmiro Sebastián, per a demanar millores per a les instal·lacions del centre de salut de la localitat i conéixer de primera mà les inversions previstes per la Generalitat Valenciana per als pròxims anys.

Així doncs, des de la Direcció Territorial de la Conselleria de Sanitat s’ha comunicat als representants de l’Ajuntament de Nules que la Generalitat Valenciana inclourà en els pressuposts dels anys 2020 i 2021 l’actuació per a la remodelació integral del centre de salut de Nules. En concret la inversió prevista per a l’any 2020 és de 250.000 euros i per a l’any 2021 de 100.000 euros.

Sobre això, la regidora de Sanitat, Susana Tusón, comenta que “esta actuació va ser demanada per l’Ajuntament de Nules, de manera que estem contents que ens escolten i que el Consell invertesca en el centre de salut de Nules 350.000 euros. No obstant això, continuarem treballant i sol·licitant millores sanitàries per a Nules. De fet, també hem demanat que es continue prestant el servei d’atenció sanitària en horari de vesprada que es va instaurar en l’anterior legislatura”.

ValenciàEspañol