Gran participació en la VII Fira de la Salut de Nules amb 23 expositors

La jornada ha volgut involucrar a famílies, joves, majors i xiquets amb diferents activitats complementàries

La Fira de la Salut ha arribat a la setena edició amb una alta participació que este any ha comptat amb un total de 23 estands d’associacions i d’entitats relacionades amb la salut, a més de col·lectius locals que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa.

En concret a Nules han estat representats el Consorci Hospitalari de Castelló, ASPANION, Salut Pública, Associació d’Alzheimer, AFANIAD, Associació d’Esclerosi Múltiple, Creu Roja, AECC, Associació Parkinson, Associació Lluita contra Malalties Renals (ALCER), ANIRIDIA, Associació Síndrome de Down, UCHCEU, Universitat Jaume I, ASPAC, Associació MaribelACVEL; i també la protectora Burisana, Associació Abraçam, Lactància i Criança; Associació de Jubilats i Pensionistes   Cantalobos,   CEAM Nules,   GrupecoADIN i col·lectiu Violeta, Associació de Diversitat Funcional de Nules, Projecte Rosa, Associació d’Ames de Casa, Club Atletisme   Noulas,  DC Sport,   Podología Vicente Vicent, PEMIH Elevadores, Ortopedia Alba i l’Ajuntament de Nules.

Així l’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del director del Departament de Salut Pública a Castelló, Josep Trullen; l’alcalde de Nules, David García; el regidor de Sanitat, Antonio Romero; i el primer tinent d’alcalde, Adrián Sorribes.

La jornada ha volgut involucrar a famílies, joves, majors i xiquets amb diferents activitats complementàries que s’han desenvolupat al llarg del dia d’ahir com ara una marató de donació de sang que ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal; Tai Chi; Capoeira; patinatge i hoquei línia; Ioga; un show cooking de cuina saludable, impartit per la xef Cristina Ruiz; o una gimcana de salut i esport dirigida als més menuts. També s’han lliurat els premis de les redaccions guanyadores de la IV Trobada Intergeneracional que va tindre lloc el passat dimarts.

“Amb totes aquestes activitats que es porten a terme durant la fira es vol conscienciar als ciutadans de la importància de dur una vida saludable”, comenta el regidor de Sanitat, Antonio Romero.

Esta fira s’emmarca en la VII Setmana de la Salut i Gent Gran que es tancarà hui amb una eixida saludable i familiar i una representació teatral a càrrec del grup local “Caraceta”. El regidor de Sanitat, Antonio Romero, destaca que “esta programació que s’ha desenvolupat al llarg de tota la setmana està pensada per a fomentar el benestar físic, psicològic i social dels veïns i de les veïnes de Nules, en especial de les persones majors”.

CatalàEspañol