Nules dedica la Setmana del Llibre a la Literatura que fa consciència

Nules acull els dies del 12 al 27 d’abril la Setmana del Llibre amb el lema Literatura que fa consciència, “un títol amb el qual es vol donar a conéixer publicacions de temàtiques diferents de les tradicionals novel·les d’aventures o de ciència-ficció, i que genere consciència en el lector com pot ser la literatura sobre conflictes actuals com el de Síria o malalties”, matisa el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

La programació començarà el pròxim divendres amb un contacontes per a adults amb l’autora Tània Muñoz i el conte “Àlbum de família”, a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal.

El dimarts 23 d’abril seguirà el seu programa i a les set de la vesprada hi haurà la presentació del llibre “Platón y Nietzsche se encuentran en un bar” amb la seua autora Jessica Centelles a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal.
El dimecres 24 d’abril tindrà lloc la bebeteca amb Rebombori Cultural, un espai orientat als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys i els seus acompanyants, per a participar en aquest espai cal inscriure-s’hi a la Biblioteca Municipal.

Seguidament, es realitzarà la presentació dels llibres “El fantasma que perdia els llençols” i “Conquistarem el cim”, amb l’autor Joan Pla.
A partir del divendres 26 d’abril se celebrarà la tradicional Fira del Llibre a la plaça Major amb la participació de “Cosas & Musas” i la signatura de llibres a càrrec de: Nieves Clavell amb el seu llibre “Más allá de toda la razón”; Mónica Mira, escriptora local que signarà exemplars de la seua última novel·la “Donde la vida nos lleve”. També estaran a Nules les editorials UNARIA, TRANCTIMONS, i PERICA LA LITERARIA; a més de les Colònies de Gats Nules, que explicaran el seu treball amb els gats abandonats.

Aquesta jornada comptarà també amb un col·loqui “Literatura que fa consciència” que conta la realitat dels refugiats siris a través de la novel·la de Rafael Avedaño. Així, es presentarà altres publicacions com “423 colores” de l’Editorial Versàtil.

La programació es tancarà el dissabte 27 d’abril amb l’acte “Literatura que fa consciència”, que tindrà lloc a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal, on també es realitzarà la presentació del llibre “Que ella lo diga”, de l’Editorial Versàtil.

“Les papereries locals també s’han implicat a donar visibilitat en aquest dia als llibres, de manera que tenim la col·laboració de la papereria CLIP, on tindrà lloc la signatura de llibres a càrrec de Juan Carlos Usó com “Drogas, neutralidad y presión mediática”, “Gloria Laguna” i “Orgullo travestido”; i a la papereria Tinta China se signaran llibres a càrrec de l’autora Yolanda Quiralte i els seus últims exemplars “Coton Bride” i “Las campanas no son solo para las iglesias”, explica Romero.CatalanSpanish