Nules tanca 2017 amb un increment de la neteja de solar urbans pels propietaris

Nules tanca l’any 2017 amb un increment en les actuacions de neteja de solars urbans per part dels propietaris, així es constata en el balanç fet pel departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Nules.

Sobre això, el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes, explica que “en l’any 2017 hem enviat uns 120 decrets d’ordre d’execució a diversos propietaris de solars perquè porten a terme les corresponents accions de neteja o de tancament segons el cas. De manera que hem vist que la resposta dels veïns i les veïnes ha sigut molt positiva, ja que tres quartes parts han fet actuacions de neteja”.

Des del Departament d’Urbanisme es destaca que en l’any 2017 s’han registrat les xifres més altes dels últims anys, quant a actuacions de neteja realitzades pels propietaris que han rebut la notificació. A més, també s’assenyala que “no hi ha hagut cap multa coercitiva perquè s’ha actuat dins del termini d’execució establit, aquestes dades són molt importants per a nosaltres perquè veiem que els propietaris cada volta són més conscients que els solars han d’estar en les millors condicions de salubritat possible, per la qual cosa continuarem treballant per a millorar, més si cal, els resultats que s’han obtingut en l’any 2017”, matisa Sorribes.

Cal recordar, que cada any des de l’Ajuntament de Nules, es notifica als propietaris de solars i parcel·les que necessiten neteja el decret d’ordre d’execució mitjançant el qual s’ordena la neteja de la parcel·la i solar, per a la qual cosa s’estableix un termini que en el cas de no complir es podria iniciar el procediment que podria derivar en una multa coercitiva.

CatalàEspañol