12.5 C
Valencia

Nules estrena un sistema pioner per a atendre a persones sordes a la Tourist Info

Les visites a la Tourist Info s’incrementen des de la implantació de la nova oficina virtual

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Nules estrena un sistema pioner de videoconferència per a atendre persones sordes de forma remota, de manera que la Tourist Info ha adaptat el servei a les persones amb discapacitat auditiva i tindrà intèrprets de llengua de signes que atendran en Llengua de Signes Espanyola (LSE) totes les persones que ho sol·liciten.

Una iniciativa amb la qual l’oferta turística del municipi arribarà a aquest col·lectiu que sols a l’Estat espanyol s’estima en quasi mig milió de persones usuàries de LSE i en més d’un milió si s’inclou els diferents graus de discapacitat auditiva.

Sobre això, la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, comenta que “amb este servei Nules adapta l’atenció personalitzada als turistes que arriben a la localitat, tant en el període estival com en altres èpoques de l’any, a les noves tecnologies i a més aposta per l’accessibilitat i obri la seua oferta turística a la comunitat sorda, que podrà informar-se de tot allò que ofereix el nostre municipi sense necessitat de desplaçar-se prèviament ni dependre de la disponibilitat d’un intèrpret a la seua arribada”.

Així doncs, tot açò permetrà al turista o visitant realitzar una planificació anticipada del viatge o visita, “a la qual cosa s’afegeix un plus interactiu no realitzat abans, ja que el personal de turisme atendrà l’usuari en directe pel canal que trie”, matisa Gabaldón.

- Publicitat -

Un sistema innovador
Este servei d’atenció en llengua de signes per videotrucada com a plataforma turística està promoguda per l’aliança de les empreses emergents espanyoles.

Eternity i Showleap Technologies que utilitza la tecnologia WebRTC, que permet establir comunicacions en temps real sobre els navegadors web de diferents dispositius, sense la necessitat d’instal·lar extensions addicionals, la qual cosa repercuteix tant en la reducció de costos del servei com en la facilitat i la millora de l’experiència de l’usuari al realitzar la videotrucada.

- Publicitat -

La plataforma és de fàcil accés des de https://oficinadeturismo.online/comunitat-valenciana/ o des de l’Oficina Turística Virtual de www.nules.es

Nules fou també el primer municipi de la Comunitat Valenciana en atendre els turistes i visitants per videoconferència, amb l’objectiu d’oferir-los una atenció personalitzada i d’assessorar-los en la seua visita a esta localitat costanera de la província de Castelló.

Este servei nou es va implantar fa uns mesos després de presentar-se en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra cada any al mes de gener a Madrid i que des de la seua implantació està obtenint una bona resposta.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià