12.5 C
Valencia

El Director Territorial d’Ocupació visita a l’alumnat de T’Avalem Nules

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alumnat del projecte T’Avalem Nules ha rebut la visita del director d’Economia Sostenible, Sectors Públics, Comerç i Treball a Castelló, José Vicente Andrés Peñarroja, que els ha lliurat el certificat de professionalitat que acredita la seua formació en obra i jardineria.

Amb aquest projecte es pretén que una vegada superat el cicle formatiu posen en pràctica tot allò que han aprés per a poder aconseguir el corresponent certificat de qualificació professional, ja que aquest projecte està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; en definitiva està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional de xics i xiques menors de 26 anys en atur perquè tinguen una preparació professional a l’hora de buscar una feina.

En total s’han beneficiat d’aquest projecte 25 persones gràcies a l’aportació de 389.059,20 euros del Consell i els 100.000 euros que ha destinat l’Ajuntament de Nules.

El director territorial d’Ocupació ha destacat l’aportació feta pel Consell per a dur a terme diferents polítiques d’ocupació entre els joves de Nules, “l’any passat vam destinar a la població de Nules quasi 800.000 euros i enguany la dotació serà superior, ja que el Consell ha incrementat la quantia d’aquestes ajudes”, comenta José Vicente Andrés.

- Publicitat -

Per altra banda, des de la Regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala que continuen treballant per a millorar la qualificació i la formació dels i les joves en situació d’atur de la localitat.

T’Avalem 2018
De fet, cal recordar que Nules ha obtingut la baremació més alta dels 20 projectes de la província de Castelló presentats al SERVEF per a entrar en el programa T’Avalem 2018 i del qual es podran beneficiar un total de 20 joves del municipi menors de 30 anys inscrits en el Programa de Garantia Juvenil.

- Publicitat -

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de vint-i-quatre persones per a la realització d’aquest nou projecte T’Avalem Nules subvencionat amb un import de 399.660 euros per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. Seran vint alumnes, dos docents, un director i un auxiliar administratiu, ja que el projecte té dos mòduls, de 10 alumnes cadascun, amb dos nivells diferents de qualificació professional. Cal destacar que l’Ajuntament de Nules complementarà la subvenció de la Conselleria amb 50.000 euros per mòdul; per tant, l’aportació municipal serà de 100.000 euros.

El director territorial d’Ocupació ha estat acompanyat en aquesta visita per l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes, i el regidor de Sanitat, Antonio Romero; a més del personal docent i administratiu que han participat en aquest projecte.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,566FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià