El Programa Et Formem, arriba a Nules per a formar a deu joves del municipi

Ja està en marxa el programa Et Formem del qual es beneficiaran un total de deu joves del municipi. Aquest programa nou té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació.

El projecte Et Formem Nules tindrà una duració de sis mesos, aproximadament, i està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional. Així doncs, les activitats principals que desenvoluparan estan relacionades en treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i portaran a terme el projecte “Adequació i millora dels cementeris municipals de Nules i Mascarell i altres immobles municipals”.

Per a posar en marxa aquest nou pla d’ocupació la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 116.027,40 euros “aquest nou projecte és finançat amb la seua totalitat pel Consell, pensem que aquests tipus de programes són una bona oportunitat perquè els joves es formen per a accedir al món laboral amb una qualificació específica”, matisa la regidora de Polítiques d’Ocupació en funcions, Rosa Ventura.

CatalanSpanish