```
jueves, 25 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Primera derrota de pretemporada davant el NY Cosmos (2-0)

El Valencia CF va patir la primera derrota de la pretemporada, en el partit disputat davant el NY Cosmos, que va acabar en 2-0 amb gols de Calvillo i Ledesma.

El VCF va començar amb Neto, Nacho Vidal, Javi Jiménez, Abdennour, Centelles, Nacho Gil, Eugeni, Maksimovic, OrellanaRafa MirZaza, amb l’objectiu de continuar amb les bones sensacions de pretemporada i aconseguir el tercer triomf en tres partits. El control del baló en els primers minuts va ser absolut. El que més costava era crear ocasions de perill, ja que els nostres no aconseguien trobar la profunditat necessària. La més clara va ser per al NY Cosmos, amb un xut de Starikov que es va trobar amb el pal i que va acabar en córner després de tocar-la Neto. Al descans es va arribar sense gols en el marcador.

Només començar la segona part, Rafa Mir va estar molt a prop de fer e primer, però el seu xut el va parar Zobeck. El gol però el va marcar el NY Cosmos, amb un xut de Calvillo des de dins de l’àrea davant el qual res va poder fer Jaume. Abdennour va poder empatar, però el seu remat de cap el va manar a córner Zobeck. El segon va ser obra de Ledesma, després d’una gran parada de Jaume. Amb eixe resultat se va arribar al final del partit.