Oberta la inscripció per a l’Escoleta Albinegra

Hauran d'emplenar el següent formulari i entregar-ho en les oficines de la Fundació Albinegra (Carrer Huesca s/n, amb entrada en el pàrquing de l'Estadi Municipal de Castalia), de dilluns a divendres de 11 h a 14 h

La Fundació Albinegra obri el termini perquè aquells xiquets i xiquetes nascuts en 2014 i 2015 –PLACES LIMITADES– que estiguen interessats a formar part de la Pedrera Albinegra puguen entrar a formar part de l’Escoleta del CD Castellón.

Els millors especialistes en esport indiquen que durant els primers anys de vida el xiquet ha de realitzar esport exclusivament recreatiu i divertit. Amb el joc el xiquet troba la manera de reconéixer i relacionar-se amb el seu entorn i donar-li una altra raó el perjudicaria en el seu desenvolupament.

En l’escoleta aprendran a compartir, conviure i competir a un nivell bàsic. Començaren a sotmetre’s a regles, i aprenen també a saber perdre i a saber guanyar, i quasi sense adonar-se descobriran els valors que ofereix el futbol, els de compartir, saber relacionar-se amb el company i amb el contrari, i el valor de la superació.

Hi ha una mica més bonic que veure a un xiquet o xiqueta de tot just cinc anys amb una samarreta del CD Castellón? La Fundació Albinegra vol que l’Escoleta repetisca èxit i, a causa de la demanda de la temporada passada, les places són limitades. Des de hui obri el termini d’inscripcions perquè les joves promeses nascudes en 2014 i 2015 puguen apuntar-se a l’Escoleta del CD Castellón.

Per a això, hauran d’emplenar el següent formulari i entregar-ho en les oficines de la Fundació Albinegra (Carrer Huesca s/n, amb entrada en el pàrquing de l’Estadi Municipal de Castalia), de dilluns a divendres de 11 h a 14 h. Una vegada entregada la documentació, seran citats el mes de setembre a una reunió informativa, en la qual s’informarà dels tècnics encarregats d’atendre l’Escoleta, els horaris i instal·lacions d’entrenament.

La Fundació Albinegra vol gaudir una altra vegada de l’Escoleta perquè torne a ser una festa amb els primers passos de xicotets albinegros amb l’elàstica del CD Castellón.

ValenciàEspañol