Oberta la matrícula dels tallers “Més vida als anys” d’Alfafar

"Més vida als anys" és el programa d'Envelliment Actiu de l'Ajuntament d'Alfafar que ofereix nombrosos tallers per als majors del municipi en els quals es combina l'activitat física, la salut mental i les relacions socials.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Majors, ha posat en marxa una nova edició de “Més vida als anys”, un programa d’Envelliment Actiu a través del qual s’ofereix la possibilitat a les i els majors del municipi de conjugar l’activitat física, la salut mental i les relacions personals amb tallers que van des de disciplines físiques o artístiques a les capacitats cognitives.

A més de les xarrades temàtiques sobre seguretat (robatoris, estafes…), salut o tràmits administratius (pensió, herència…) que tindran lloc en els centres de majors del Barri antic i del barri Orba, “Més vida als anys” oferta una dotzena de tallers que es duran a terme d’octubre a juny.

Taitxí, Informàtica, Costura, Gimnàstica de Manteniment, Pintura en tela, Balls Llatins, Memòria, Canto Grupal o Taller de Lectura són algunes de les activitats programades en aquesta edició. Es pot consultar ací el programa complet i els horaris de cada taller.

A partir del dilluns 5 d’agost s’obri el termini d’inscripció en els tallers que tindran un cost de 10 euros per activitat i que s’allargarà fins que es completen les places disponibles. Les i els jubilats o majors de 50 amb la condició de Pensionistes del Sistema Públic de Pensions empadronats a Alfafar podran realitzar la inscripció en el SAC de l’Ajuntament i del Barri Orba.

“Mes vida als anys” és una iniciativa anual que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major del municipi activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

ValenciàEspañol