Un obrer aprofita la reforma d’una casa per robar 8 rellotges valorats en 50.000 euros

El treballador va aprofitar la reforma que estava fent a la casa de la víctima per a sostraure-li una caixa forta que contenia els objectes d'alta gamma i 1.700 euros en efectiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, a un treballador d’una empresa de reformes de 35 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en domicili en sostraure una caixa forta que contenia en el seu interior huit rellotges d’alta gamma valorats en més de 50.000 i 1.700 euros en efectiu. L’home va ser contractat per la víctima per a executar unes obres en el seu habitatge.

Els fets es van iniciar a principi de mes, quan la víctima va alertar a la Policia que havia localitzat en l’aparador d’un establiment de compravenda de metalls preciosos, un dels rellotges d’alta gamma que li van robar al juliol de l’interior del seu xalet situat a Torrent (València).

Immediatament, els agents van analitzar el llibre registre on es detallen totes les vendes del local, confirmant que el rellotge de l’exposició era de la víctima. A més, la policia va intervenir un altre que figurava en la mateixa venda i que va resultar ser d’este propietari.

Fruit de les perquisicions, els agents van identificar al suposat autor dels fets. Pel que sembla, el perjudicat va contractar una empresa de reformes per a executar unes obres en el seu domicili. Va ser en aqueix moment, quan el sospitós va localitzar una caixa forta que contenia en el seu interior els huit rellotges d’alta gamma i els diners en efectiu, i va aprofitar esta circumstància per a sostraure-la.

Continuant amb les investigacions, els policies van realitzar un registre en el domicili del sospitós i van trobar els rellotges que faltaven per recuperar. Per tot això, els agents van detenir a l’home per un suposat robatori amb força que va passar a disposició judicial.

ValenciàEspañol