S’inicien les obres del Carrer Riu Túria i Pintor Renau a Torrent

Les obres formen part del Projecte de Reurbanització de Vies Públiques, que compta amb un pressupost total d'1.400.000 euros.

L’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa les obres dels carrers Riu Túria i Pintor Renal, les quals es troben en la primera fase del Pla de Reurbanització de Vies Públiques dels barris de l’Eixample, Nicolás Andreu i nuclis de població.

Al Carrer Riu Túria es realitzarà una pavimentació del vial per a evitar els desnivells i guanyar espai per a la circulació de vianants, a més de realitzar una renovació de les escomeses de sanejament per a millorar el drenatge d’estes i la seua capacitat.

Per part seua, al Carrer Pintor Renau, en el tram situat entre la C/ Sant Valeriano i 25 d’Abril, es realitzarà; una ampliació i pavimentació de les voreres per a millorar la seguretat de les zones per als vianants, una renovació de les escomeses de sanejament, millorant així la seua capacitat i drenatge, i un asfaltatge de la calçada.

Les obres començaran el pròxim 9 de novembre i durant la seua execució el trànsit estarà restringit en estes localitzacions, exceptuant veïns i el servei d’activitats precises.

CatalanSpanish