25.8 C
Valencia

Liciten les obres de rehabilitació en la CV-16 a l’Alcora i CV-151 a Borriol i Castelló

Estes carreteres construïdes en 2001 i 1999, respectivament, han esgotat la vida útil del seu ferm i requereixen una rehabilitació que oferisca seguretat viària.

- Publicitat -AVL

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat licitarà obres de rehabilitació del ferm en les carreteres CV-16 a l’Alcora i CV-151 a Borriol i Castelló per un import de 2.799.940 euros. Les carreteres, de titularitat autonòmica, pertanyen a la Xarxa Bàsica i a la Xarxa Local de carreteres de la Comunitat.

Les actuacions serviran per a “millorar l’estat d’estes carreteres que, pel temps transcorregut des de la seua construcció, s’acosten ja a l’esgotament de la vida útil del ferm i presenten un estat que requereix una rehabilitació que restaure les característiques de les carreteres per a oferir seguretat i comoditat en la conducció”, ha descrit el conseller Arcadi España.

Per a això, els treballs previstos inclouen el reforç del ferm dels trams deteriorats, sanejament de les zones més danyades, actuacions en passos superiors amb impermeabilització de tauler i reposició de juntes de dilatació, reposició de senyalització horitzontal i elements d’abalisament, entre altres.

CV-16

La carretera CV-16 comunica Castelló amb l’Alcora i té una longitud de 13,2 quilòmetres. En esta via la Conselleria té previst actuar en dos trams: el primer es troba entre el punt quilomètric 2,7 al 8,6 que suporta un trànsit mitjà de 17.843 vehicles al dia i un percentatge de pesats del 9,7%.

L’altre tram on s’intervindrà està entre punt quilomètric 10 al 13,2, en la intersecció amb la carretera CV-21 que porta a Onda, que suporta una intensitat mitjana diària de 4.755 vehicles amb un percentatge de pesats del 18,7%.

CV-151

La carretera CV-151, amb una longitud de 2,1 quilòmetres, s’inicia en l’N-340 en el seu accés a Castelló per l’hospital de la Magdalena i finalitza en la CV-10 en el terme municipal de Borriol. La seua intensitat mitjana diària aconsegueix els 25.811 vehicles amb un percentatge de pesats del 4,3%.

Es tracta de carreteres construïdes l’any 1999 (CV-151) i l’any 2001 (CV-16) que, pel temps transcorregut i per la mena de mescla utilitzat en el ferm, així com per l’afecció dels agents atmosfèrics, es troben molt envellides i, encara que s’han anat corregint amb labors de conservació al llarg dels anys, el seu actual estat requereix treballs de rehabilitació per a oferir la seguretat viària que requereixen els conductors i reduir l’accidentalitat en les carreteres.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,803FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.

Castelló renova el protocol VioGén per a la protecció de les víctimes de violència de gènere

L'Ajuntament aprova l'acord de col·laboració i coordinación entre la Policia Nacional i la Policia Local

Bravo anuncia mesures per a erradicar la prostitució

Es crearan grups de treball per a arbitrar una proposta valenciana que servisca per a eliminar este tipus de violència sexual contra les dones.

Desconfina el valencià! Vila-real se suma a la commemoració de les ‘Normes de Castelló’

L'acte del dia 3 és el segon de la sèrie d'activitats reivindicatives i festives previstes.
- Advertisement -

: Valencià