26.3 C
Valencia

Arranquen les obres dels centres educatius Baltasar Rull, Mestre Caballero i Pio XII d’Onda

L'Ajuntament avança la inversió per a agilitar les obres i garantir la seguretat dels alumnes i docents durant el curs.

- Publicitat -AVL

Durant esta setmana començaran les obres de reforma i adequació, en el marc del pla Edificant de la Generalitat Valenciana, dels centres educatius Baltasar Rull, Mestre Caballero i Pius XII d’Onda. L’Ajuntament, a més de tramitar els projectes, ha avançat la inversió per a sufragar les obres amb la finalitat de garantir el començament de les actuacions durant estes dates i evitar que no afecten la seguretat dels alumnes i docents ni a la qualitat educativa.

Sobre este tema, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha explicat que “des de l’Ajuntament hem assumit la gestió dels projectes i els costos de les obres, adquirint un compromís amb la comunitat educativa i confiant que la Generalitat assumisca les seues competències i pague el que els correspon al més prompte possible. Este govern municipal no està disposat a posar en joc la seguretat i la qualitat educativa del nostre alumnat”.

En concret, en el CEIP Baltasar Rull procediran a reformar i adequar les zones exteriors, a construir un magatzem per al gimnàs i a ampliar la cuina, mentre que en el col·legi Mestre Caballero milloraran la zona de circulació exterior amb una coberta entre edificis i, per part seua, en el Pius XII també remodelaran la zona exterior de l’edifici mitjançant la construcció d’una rampa d’accés, un mur de contenció i la formigonada de les àrees d’arena.

Inversió total de 6,3 milions

La inversió total que la Generalitat valenciana s’ha compromés a assumir en els centres educatius d’Onda ascendeix a 6,3 milions d’euros, inclòs l’ampliació de la Secció Serra d’Espadà, per a la qual destinaran la major part.

Cal recordar que el Pla Edificant per a Onda va ser aprovat a principis de l’any 2019, encara que el projecte va quedar paralitzat i no es va reactivar fins a juliol, amb l’entrada del nou equip de govern, la qual cosa va obligar a posposar l’execució de les obres fins a l’arribada de la pròxima temporada estival per a garantir la seguretat dels alumnes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià