La Generalitat inicia les obres de millora d’accessibilitat en els passos de l’estació de La Canyada a Metrovalencia

Les intervencions estan incloses en l'estudi de les condicions dels passos a nivell i passos per als vianants de la xarxa d'FGV a València.

La Generalitat ha iniciat les obres de millora en els passos entre andanes de l’estació de La Canyada de Metrovalencia, amb l’objectiu d’incrementar les condicions de seguretat i accessibilitat d’estos punts d’encreuament per als vianants. A continuació, s’escometran idèntics treballs en la de Seminari-CEU.

La inversió a realitzar per part de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en totes dos instal·lacions, la primera en la Línia 2 i la segona en la Línia 1, totes dos de Metrovalencia, s’eleva a 335.511,02 euros, IVA inclòs.

Estes intervencions estan incloses en l’estudi de les condicions de seguretat i d’accessibilitat dels passos a nivell i els passos entre andanes de la xarxa d’FGV a València, que contemplen com a prioritària la millora de l’accessibilitat i de la seguretat d’estes dos estacions. En tots dos casos les corporacions municipals han corroborat estes solucions.

En matèria d’accessibilitat, en les dos estacions s’ha realitzat un complet estudi de rampes, escales i obstacles, que suposarà el seu redissenye integral per a facilitar el ple accés a totes dos andanes i des de tots dos extrems. FGV ha previst nous tancaments, rebaix de voreres, execució de rampes, eliminació i/o ampliació de part d’escales fins a les noves rasants.

Amb les obres previstes es milloren les condicions de seguretat, en incorporar senyalització acústica i lluminosa, així com el condicionament de les zones de guiat de vianants, burladors, rampes, tancaments i escales.

CatalanSpanish