05:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ofereixen recompensa per l’anciana desapareguda a Torrent

Desesperats. Així es troben els familiars de Vitelia, la dona colombiana de 76 anys resident a Torrent i que porta desapareguda des del passat 27 de juny. Totes les batudes realitzades pel municipi i els voltants no han donat resultat per a donar amb l’anciana, que pateix alzheimer.

Per este motiu, la família ofereix una recompensa de mil euros a la persona “que ens cride i ens diga està ací amb mi”, afirmen. “Ja no és que més dir o com actuar, no sé si asseure’m i esperar que la policia o la guàrdia la trobe… no sé on més cercar o a qui més demanar ajuda… no sé si posar-me a plorar encara que açò no farà que aparega, però la desesperació de passar pertot arreu i recórrer cada carrer amb l’esperança que estiga asseguda en algun banc… ho fa cada dia més dur… Però l’única cosa que sabem és que està bé… Perquè desgraciadament les males notícies són les primeres que arriben, i gràcies a Déu no han arribat males notícies… així que amb la gran esperança i la gran imaginació, jo com la néta pense i crec que algú est amb ella, ajudant-la a passar estos dies tan calorosos i estos canvis climàtics…”, expressa la néta de la desapareguda en xarxes socials.

Els familiars han descartat que la dona es trobe a Torrent i centren ara la seua cerca en els pobles del voltant o València. A més, incideixen en els seus característics trets d’una dona colombiana per a tractar que la gent es fixe i puguen donar amb ella.

Últimas noticias

Contenido relacionado