Detingut un home per oferir diners a dos menors a canvi que li tocaren els seus genitals

Uns ciutadans han retingut al sospitós, d'avançada edat, fins a l'arribada dels agents.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 76 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors, després d’oferir diners a dues xiques menors d’edat a canvi que estes li tocaren els seus genitals.

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les quatre de la vesprada, quan els policies van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un parc de València, on uns ciutadans tenien retingut a un home que estava dient paraules obscenes a dos menors.

PublicitatRovira  

Una vegada en el lloc, els agents van esbrinar que l’home s’hauria acostat al parc a dues xiques de 15 i 16 anys i presumptament els havia oferit deu euros a canvi que li tocaren els seus genitals. Les menors es van negar, però el sospitós hauria insistit a anar-se amb elles darrere d’unes tanques perquè entre ambdues li realitzaren els tocaments.

Les xiques, en veure que l’home no deposava la seua actitud, van començar a cridar, cridant l’atenció d’uns ciutadans que es trobaven en la zona i que van retindre a l’home fins a l’arribada de la Policia Nacional, que va detindre al sospitós per un presumpte delicte de corrupció de menors.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerit.

Publicitat