Ofrena en honor a la Mare de Déu del Roser a Almassora

El rector de l’església de la Nativitat, Juan Ángel Tapiador, ha presidit avui l’ofrena a la Mare de Déu del Roser a Almassora. Tapiador ha optat per un recorregut alternatiu al disposat en la primera edició, celebrada a l’octubre de l’any passat, amb eixida des del Centre Parroquial, recorregut pel carrer Sant Joaquim i fi en l’església, on a continuació ha celebrat una missa familiar.

A partir de les 11.15 hores s’han concentrat en el carrer Trinitat els assistents a aquesta ofrena de flors a la patrona d’Almassora, entre els quals no han faltat una representació de les autoritats municipals, la reina de les festes, Paula Cubertorer, i les dames de la seua cort d’honor. L’Escola de Tambors de Passió també ha participat en la desfilada amb els seus propis tocs i marxes, així com les entitats Lluïsos Almassora i Grup Scout Tramuntana. També s’han unit a la desfilada la reina de 2016, Marta Gargallo, i la seua cort d’honor.

Rovira  

Els assistents han complimentat amb flors a la Mare de Déu del Roser després del breu trajecte pel centre històric dissenyat pel rector. D’aquesta forma, Tapiador ha aprofitat la fi de les festes en honor a la patrona per a evitar la saturació d’actes i aconseguir una major afluència de públic en aquest acte nou. Cal recordar que l’agenda festiva d’Almassora únicament explicava fins avui amb ofrena de flors a Santa Quitèria durant les celebracions de maig.

Aquest homenatge es va introduir per primera vegada a l’octubre de l’any passat, dins de la setmana gran, i en aquesta ocasió el titular de l’església de la Nativitat ha preferit traure del programa l’acte amb la intenció d’evitar la massificació de propostes. D’igual forma, la serenata a la Mare de Déu del Roser va tenir lloc la setmana passada, una vegada finalitzades les celebracions, amb idèntic objectiu.

PublicitatJuega Limpio Orihuela